Wie is Wie

Leer ons kennen!

 

Noel Bullaert
Wijkburgemeester
Noel is al jarenlang het aanspreekpunt in de wijk. Wellicht al dikwijls gespot met z'n hondje in de Carmerstraat
Follow me on Facebook
Gustaaf (Staftje) Alloo
Ere-burgemeester
Ondertussen al 60 jaar actief in de vereniging. Weinigen doen hem dat voor. Gaat nog ieder jaar rond om lidgelden en broodverdeling.
Nico Coene
Voorzitter
Sinds oktober 2016 heeft nico de taak als voorzitter op zich genomen. Samen met zijn team wil hij een nieuwe wind blazen in ons feestcomité
Follow me on Facebook
Cindy Beerlandt
Secretaris
Ondanks het weinige vrije tijd die ze als jonge moeder van Siebe heeft, heeft ze haar geëngageerd om de taak van secretaris op haar te nemen.
Follow me on Facebook
Mario Debaene
Penningmeester

Money, Money, Money!!!!

Follow me om Facebook
Petra Alloo
Bestuurslid
Petra is zoals de moeder van het bestuur. Van kinds af opgegroeid in het feestcomité. Geen wonder dat ze een neusje heeft voor feestjes te organiseren.
Follow me on Facebook
Dany Blanckaert
Bestuurlid
Dany staat in voor heel wat, eigenlijk teveel om alles op te noemen. Hij neemt vooral de communicatie op zich en het aller belangrijkste "Hij zorgt voor onze bierkas", want als we vergaderen mogen we geen dorst hebben hé
Follow me on facebook
Rik Verriest
Bestuurslid
Rik, wie kent die niet?? De champetter van de verloren hoek. Gelukkig staat alcoholcontrole niet in zijn woordenboek. Plezier maken en overal een handje toesteken zijn de voornaamste taken binnen de vereniging.
follow me on Facebook
Yvan Calebout
Bestuurlid
De handigste Harry van ons allemaal. Hij bouwt en verbouwt alles wat we nodig hebben. Overal zal Yvan een oplossing voor vinden.
follow me on Facebook
Vincent Requier
Bestuurslid
Ondertussen is Vincent al een jaar in het dagelijks bestuur. Momenteel is bezig zich aan het helpen waar hij kan.
Follow me on Facebook
Cedric van Nieuwenhuyse
Bestuurlid

Jong bloed en frisse ideeën, dit is wat we wilden, en voila si. Samen met Stefanie zal hij zorgen voor de verjonging van ons team. Zij zullen samen de toekomst vormen van ons feestcomité. We heten ze van harte welkom!!!

Follow me on Facebook
Stafanie Blanckaert
Bestuurslid

Jong bloed en frisse ideeën, dit is wat we wilden, en voila si. Samen met Cedric zal zij zorgen voor de verjonging van ons team. Zij zullen samen de toekomst vormen van ons feestcomité. We heten ze van harte welkom!!!

Follow me on Facebook
WIE WIL???
Intresse om ons team te versterken?? Aarzel dan niet, en contacteer iemand van het bestuur. Hij of zij zal je de nodige info geven. Tot binnenkort Het Bestuur
Follow me on Facebook

Reacties gesloten.