Wie is Wie

Leer ons kennen!

 

Noel Bullaert
Wijkburgemeester

Noel is al jarenlang het aanspreekpunt in de wijk. Wellicht al dikwijls gespot in de Carmerstraat. Ondanks de gevorderde leeftijd zet hij zich nog dagelijks in voor ons bestuur.

Follow me on Facebook
Gustaaf (Staftje) Alloo
Ere-burgemeester

Ondertussen al meer dan 60 jaar actief in de vereniging. Weinigen doen hem dat voor. Gaat nog ieder jaar rond om lidgelden en broodverdeling.

Georgette Alias Duveltje
Burgemeesteres

Sinds een aantal jaar staat ze aan de zijde van Noel.

Ieder jaar zet zij zich volledig in voor ons feestcomité

 

Nico Coene
Voorzitter
Sinds oktober 2016 heeft nico de taak als voorzitter op zich genomen. Samen met zijn team wil hij een nieuwe wind blazen in ons feestcomité
Follow me on Facebook
Cindy Beerlandt
Secretaris

Ondanks het weinige vrije tijd die ze als jonge moeder van Siebe en Fenne heeft, blijft ze geëngageerd om de taak van secretaris op haar te nemen.

Follow me on Facebook
Mario Debaene
Penningmeester

Money, Money, Money!!!!

Follow me om Facebook
Petra Alloo
Bestuurslid
Petra is zoals de moeder van het bestuur. Van kinds af opgegroeid in het feestcomité. Geen wonder dat ze een neusje heeft voor feestjes te organiseren.
Follow me on Facebook
Dany Blanckaert
Bestuurlid
Dany staat in voor heel wat, eigenlijk teveel om alles op te noemen. Hij neemt vooral de communicatie op zich en het aller belangrijkste "Hij zorgt voor onze bierkas", want als we vergaderen mogen we geen dorst hebben hé
Follow me on facebook
Rik Verriest
Bestuurslid
Rik, wie kent die niet?? De champetter van de verloren hoek. Gelukkig staat alcoholcontrole niet in zijn woordenboek. Plezier maken en overal een handje toesteken zijn de voornaamste taken binnen de vereniging.
follow me on Facebook
Yvan Calebout
Bestuurlid
De handigste Harry van ons allemaal. Hij bouwt en verbouwt alles wat we nodig hebben. Overal zal Yvan een oplossing voor vinden.
follow me on Facebook
Vincent Requier
Bestuurslid

Ondertussen is Vincent al enkele jaren in het dagelijks bestuur. Momenteel is bezig aan het helpen waar hij kan.

Follow me on Facebook
Stafanie Blanckaert
Bestuurslid

Jong bloed en frisse ideeën, dit is wat we wilden, en voila si. Zij draagt bij aan de verjonging van ons team. De toekomst van ons feestcomité is dus verzekerd.

Follow me on Facebook
Kevin Nille
Bestuurslid

Kevin is ?

WIE WIL???
Intresse om ons team te versterken?? Aarzel dan niet, en contacteer iemand van het bestuur. Hij of zij zal je de nodige info geven. Tot binnenkort Het Bestuur
Follow me on Facebook

Reacties gesloten.